FII EROUL COPIILOR FĂRĂ EROI

 

Ionel Buliga Asociatia Mental Help

25% Complete
625 RON
Sumă strânsă
2,500 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Este dificil ca un copil crescut într-un centru de plasament să poată zbura, întrucât este el cel care poartă pe umeri traumele abandonului. Așadar, fii TU eroul copiilor fară eroi și poartă-i prin viață!

În cadrul acestui proiect Mental Help dorește să ofere terapie gratuită copiilor din centre de plasament și case familiale, terapie esențială pentru o creștere armonioasă și o viață cu adevărat sănătoasă. 

Beneficiarii sunt 10 copii din centre de plasament cu vârsta cuprinsă între 3 și 18 ani, care vor beneficia de 12 ședințe de terapie pe parcursul a 4 luni.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Mental Help este o asociație înființată  de către o tânără echipă de psihologi determinați să schimbe în bine domeniul sănătății mintale. 

Este dificil ca un copil crescut într-un centru de plasament să poată zbura, întrucât este el cel care poartă pe umeri traumele abandonului. Așadar, fii TU eroul copiilor fară eroi și poartă-i prin viață!

Ai o provocare sportivă individuală? Fie că vrei să alergi 500 km într-un an ori să alergi pe bandă 10km în fiecare zi, să sari coarda de 100 ori, să escaladezi 5 munți, să ridici greutăți, să pedalezi sau să faci abdomene și genoflexiuni, poți alege să faci asta și să strângi fonduri pentru o cauză socială. Te așteptăm cu provocări sportive individuale pentru o cauză

 

6 Donații

75 RON
27 Jan 2023

Anonymous

150 RON
Keep doing an amazing job!
27 Jan 2023

Anonymous

100 RON
18 Jan 2023

Anonymous

100 RON
Atunci când simți că nu mai poți, să-ți găsești energia să mai poți oleacă, om bun
18 Jan 2023
Pas după pas!
18 Jan 2023

Cezar

100 RON
Dacă aș fi putut, aș fi donat mai mult. Sper să strangeți toti banii de care aveți nevoie și vă respect pentru ceea ce faceți.
18 Jan 2023
Ionel Buliga : Asociatia Mental Help
FII EROUL COPIILOR FĂRĂ EROI