Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Alexandra Cucuian Asociatia Mental Help

92.533333333333% Complete
1,388 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
17
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salutare dragii mei,

O parte dintre voi știu că nu am făcut de-a lungul timpului prea multe lucruri speciale cu ocazia zilei mele de naștere. 
O parte dintre voi însă își aduc aminte cum acum 3 ani v-am mai cerut ajutorul pentru a susține o cauza în care atunci, ca și acum, cred. O bună parte din voi ați fost alături de mine în acea cauză oferindu-vă ajutorul. Pentru readucere aminte, aceasta a fost cauza: https://alexandracucuian.blogspot.com/2020/10/ziua-mea-familia-conteaza.html

Acum revin către voi cu o altă rugăminte. Astăzi, la 39 de ani, proastăt psiholog, fac parte dintr-o asociație care desfășoară un proiect mare, în care cred cu tărie și pe care vă rog azi să îl susțineți. Ajutați-mă, deci, să ajut din nou. 
Asociația noastră se numește Mental Help (mental-help.ro) iar proiectul despre care vă vorbesc azi este unul care implică copiii din centrele de plasament.

Dorim să oferim consiliere gratuită copiilor din centre de plasament și case familiale, sprijin esențial pentru o creștere armonioasă și o viață cu adevărat sănătoasă. Din păcate, deși traumele acestora sunt, în mod evident, severe, doar un număr redus de copii din centrele de plasament sai case familiale beneficiază la momentul actual de ajutor specializat.

Știm astăzi că un om poate ajunge să aibă o viață echilibrată și sănătoasă și dacă (mai ales dacă) are o viață emoțională echilibrată. Iar asta este ceea ce încercăm în proiectul nostru să oferim acestor copii. 
Mai știm azi, din nefericire unii chiar din experiență proprie, că lipsa unui sprijin emoțional sănătos și echilibrat de la adulții din preajma unui copil se simte aproape la fel ca abandonul însuși. De aceea cred cu tărie că orice strop de suflet oferit unui copil azi, va fi un sprijin pentru acesta să facă trecerea de la un suflet chinuit la unul sănătos în perioada dezvoltării lui și îl va duce cu fiecare pas mai aproape către statutul de adult sănătos emoțional și integrat într-o lume funcțională.

Așadar, prietene mai nou sau mai vechi, fii alături de mine pentru a putea să fim sufletele sănătoase pe care să se sprijine aceste suflete de copil. 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.


Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere ori de nume pe ziuata.galantom.ro sau alte ocazii speciale din viața ta pe dar.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Mental Help este o asociație înființată  de către o tânără echipă de psihologi determinați să schimbe în bine domeniul sănătății mintale. 

Este dificil ca un copil crescut într-un centru de plasament să poată zbura, întrucât este el cel care poartă pe umeri traumele abandonului. Așadar, fii TU eroul copiilor fară eroi și poartă-i prin viață!

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

17 Donații

Anonymous

150 RON
25 Nov 2023
La mulți ani, Bamse! Și mult succes cu proiectul 😌!
23 Nov 2023
23 Nov 2023

Anonymous

50 RON
La mulți ani, doamnă! Îmbrățișări!
23 Nov 2023

Copilarie

30 RON
La mulți ani!🤗🤗
22 Nov 2023
Calatorie frumoasa si tot inainte pe acest frumos drum, draga Bamse!🤗
22 Nov 2023

Anonymous

100 RON
La multi ani, Alexandra! 🤗
18 Nov 2023
La multi ani suflet frumos si bun!
17 Nov 2023
17 Nov 2023
17 Nov 2023

Anonymous

53 RON
Frumoasa initiativa! La multi ani!
17 Nov 2023
La multi ani!!!! Cu bucurie si usurinta!
17 Nov 2023
17 Nov 2023
17 Nov 2023
Buna initiativa, doamna proaspat psiholog! La multi ani, sa traiesti, ca tare ne trebuiesti!
17 Nov 2023
17 Nov 2023
17 Nov 2023
Alexandra Cucuian : Asociatia Mental Help
Cel mai frumos cadou de ziua mea