Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Andreea Maria Constantin Asociatia Mental Help

33.666666666667% Complete
505 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Anul acesta fac 21 de ani și de ziua mea îmi doresc să pot să ajut. 

Sunt voluntar Mental Help, lucru pe care, dacă mă cunoașteți, probabil îl știți deja. Ceea ce probabil nu știți, este că, unul dintre cele mai mari proiecte ale asociației, “Fii eroul copiiilor fără eroi” dorește să vină în ajutorul copiiilor din centrele de plasament și case familiale. Dorim să le putem oferi consiliere gratuită, pentru a se putea dezvolta armonios și a trăi o viață sănătoasă, întrucât, în momentul de față, mulți dintre ei, în ciuda traumelor severe pe care le-au căpătat, nu au parte de acest ajutor. Singurătatea, lipsa de afecțiune și lipsurile sistemului, toate acumulate ridică abis de întuneric în viziunea de viitor a acestora, iar fără îndrumarea emoțională necesară, se pot pierde mult prea ușor în acest întuneric.

Deci da, anul acesta vreau să-mi donez ziua de naștere pentru a sprijini acest proiect. Pentru mine ar fi o zi ca oricare alta, în care primesc puțin mai multă atenție decât în mod obișnuit. Pentru ei ar reprezenta o oportunitate de a se ridica în ciuda propriei condiții, ar fi o rază de lumină în întunericul de singurătate pe care numai cineva în această situație îl poate simți. 

Hai să oferim împreună lumina necesară acestor copii, pentru a putea alege drumul corect.?✨


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Mental Help este o asociație înființată  de către o tânără echipă de psihologi determinați să schimbe în bine domeniul sănătății mintale. 

Este dificil ca un copil crescut într-un centru de plasament să poată zbura, întrucât este el cel care poartă pe umeri traumele abandonului. Așadar, fii TU eroul copiilor fară eroi și poartă-i prin viață!

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

6 Donații

Anonymous

80 RON
La multi aaani!!
28 Jan 2024

Anonymous

120 RON
28 Jan 2024

Anonymous

30 RON
11 Jan 2024
La mulți ani! 💜
10 Jan 2024

Blue Velvet

75 RON
La mulți ani!
10 Jan 2024

Georgiana Stoicu

100 RON
La multi ani si la cat mai multi copii care zambesc mai des:)
10 Jan 2024
Andreea Maria Constantin : Asociatia Mental Help
Cel mai frumos cadou de ziua mea